Over Eve

Ik raad alles aan! 😊🙌🏼 Eve is vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar & héél goed! Ze masseert niet alleen met haar handen, maar écht met haar hart. Preventief en/of curatief: She’s got your back!! Geweldige resultaten
Anita van der Voort
Lokale weldoener

Eve McGowan​

Iedereen waardeert menselijk contact. Van een warme handdruk of sympathieke knuffel tot een schouderklop, het helpt innerlijke rust en ontspanning te vinden in ons  leven.

Hi ik ben Eve en ik ben 48 jaar, ik ben opgegroeid in Ierland en in de jaren 90 naar Nederland verhuisd. Na 13 jaar op een kantoor werken wat mij onvoldoende geluk gaf, besloot ik op mijn veertigste de grote stap te nemen en een baan te zoeken wat mij meer voldoening zou geven.

In mijn zoektocht hiernaar kwam ik in 2016 per toeval op een workshop Indiase hoofdmassage. Later dat jaar volgde ik een Shiatsu stoelmassage cursus bij Massage en Bewustzijn in Zoetermeer. Stoelmassage vond ik heel interessant omdat het zo laagdrempelig en toegankelijk is: je kan gewoon je kleren aanhouden, waardoor het op ieder moment van de dag en op iedere plek uitvoerbaar is.

Bijvoorbeeld op een foodtruck festival! Ik ben 2 seizoenen meegereisd met Toost Foodtruck Festival om de bezoekers nog wat extra ontspanning te verzorgen. Ieder weekend in een andere stad – een super leuke ervaring!

Aangeraakt door het massage virus heb ik inmiddels mijn stoelmassage kennis uitgebreid met de opleiding Chinese Stoelmassage bij Bo Yi Opleidingen en de Professional Stoelmassage cursus bij Esoterra.

Door de gevolgde opleidingen is het aanbod van Eve massage inmiddels heel divers. En geschikt voor zowel de zakelijke als de particulieren klant.

De afgelopen jaren hebben mij de kans geboden meer talenten te (her)ontdekken en uit te bouwen.
De klassieke massage opleiding en de verdiepende cursus Hamam massage behandeling heb ik bij IMAS trainingen gevolgd. De Hamam behandelingen is een ware verwennerij – bekend van de sauna, maar vertaald naar een “droge” ruimte. Scrub, zeepzak massage en warme olie massage komen allemaal aan bod.

En in april dit jaar heb ik de 2-jarige Lomi Lomi practitioner training afgerond: Hawaiian Temple Bodywork, bij Malamalomi in Amsterdam. Deze opleiding is zoveel meer dan massage en daar viel alles op zijn plaats!

De combinatie van energiewerk, beweging, muziek en massage maken de Hawaiian Temple bodywork van Abraham Kawai’i heel krachtig en hartverwarmend. Alles komt samen in een transformatie- en helingsritueel dat mensen tot diep in hun ziel kan raken.

Massage is mijn passie en mijn levenswerk. Het is fantastisch om de verandering in mensen te zien van voor en na de massage. En ik voel me vereerd dat ik hierin een handje kan helpen om mensen uit hun hoofd en in hun lijf te laten komen zodat ze zich meer kunnen ontspannen.

Naast massage diende zich ook een oude liefde aan: muziek. Misschien ken je de quote van Wayne Dyer? “Don’t die with your music still inside you”. Die heb ik wat letterlijk genomen 😉 en ben ik weer langzaamaan begonnen met het bespelen van instrumenten en mantra-bijeenkomsten bij te wonen.

Inmiddels mag ik deze bijeenkomsten zelf organiseren en begeleiden. Zo heb ik een maandelijkse mantra avond bij Eigen Wij in Zoetermeer, en ben ik ook vaak de co-creator bij yoga workshops en cacao ceremonies (met harmonium, gitaar, zang, ukelele, piano). Als je interesse hierin hebt, kan je meer info vinden over komende events op https://www.facebook.com/evensong23/

En! Het is tegenwoordig ook mogelijk om een 1 op 1 cacao ceremonie of een klankbad te boeken via mijn boekingssysteem! https://evemassage.boekingapp.nl/ Wees welkom 🙂

Aangesloten bij

nl_NL
Scroll naar boven